четвъртък, 14 ноември 2013 г.



Нов сайт за климатици на Импас-Клима
Вече можем да се похвалим с нов сайт, много по-лесен за навигация, с бързо зареждане на всички страници, при който лесно може да се открие нужната информация. Не че стария не беше добър, просто след 5 години вярна служба решихме да обновим визията и начина на представяне на информацията. Разбира се добавихме нови функционалности, които улесняват потребителите в намирането на нужната информация. Част от новостите са персонална автоматична търсачка на най-подходящия модел климатик, по зададени от потребителя параметри; онлайн попълване на необходимите данни при кандидатстване за кредит енергийна ефективност; бързи връзки към най-полезните и често ползвани страници в сайта с най-атрактивните предложения и промоция на климатици; поръчка на климатик само с един клик; download секция за различни документи: инструкция за употреба, каталожна информация, кодове на грешки и др.
В стремежа си постоянно да развиваме и добавяме нови услуги и информация, и този сайт ще търпи постоянно усъвършенстване, за което ще използваме както винаги вашите мнения.
Към хубавото лесно се привиква, така че приветстваме всички посетители на сайта с добре дошли, и както от началото на съществуването си очакваме и се отнасяме с нужния респект към всяко мнение или препоръка.

0 коментара:

Публикуване на коментар