четвъртък, 31 януари 2013 г.

Топлофикация с климатици

Или както се казва - Благодарим за рекламата!



Цялата сграда на Топлофикация е осеяна с климатици! Успяхме да преброим около 30 в единия и 20 в другия корпус. Разбира се те не са поставени вчера, за да бъде това топ новината на деня, но на фона на все по-набъбващите сметки за парно и смешните оправдания за това, някак си с тази снимка всичко си идва на мястото. Оказва се, че парното е не само непосилно за плащане ами и не дотам ефективно. Доказателството го виждате сами :) Някои ще кажат, че ги използват само за охлаждане... Нищо подобно. Е, наистина само половината от тях работиха, но сигурно защото днешния ден е топъл, а и половината служители още не си бяха свалили палтата в началото на работния ден.

Топлофикация, БЛАГОДАРИМ ВИ ЧЕ ВИ ИМА. Вие поддържате жив нашия бранш и ежедневно доказвате на хората как с три пъти по-високи сметки се постига минимален комфорт (само ако си прегърнал радиатора). Е при нас е обратно – високоефективните климатици извличат енергията от въздуха, за да я пренесат в дома с коефициент на консумация 1:4 а при по-скъпите модели и с доста по-висок COP. Така една средно голяма стая може да бъде отоплена за 30-40лева. Нещо повече – облагате потребителите си с допълнителни плащания – за топлинни загуби по трасето, за смяна на топломери, за топлинни счетоводители, после нови, и още по-нови и модерни топломери. А мине се не мине един сезон и хоп-излезе ново законче, че абонатите са длъжни да сменят еди какво си. Е да, ама не! С парите които абонатите ви плащат за един отоплителен сезон, заедно с всички допълнителни “услуги” са напълно достатъчни за един висококачествен инверторен климатик, който си избива инвестицията само за една година. Вече все по-често, благодарение на вас климатизираме цели входове, и отделни апартаменти, защото   хората са наясно с предимствата, които им предлагаме, и негативите, които понасят от вас. С неустоимите ни промоции, нашите клиенти ще се разхождат из домовете си по шорти и тениски, а на вас-
Пожелаваме усърдно да работите в същия дух и ако ви хрумне още някоя такса или задължителна подмяна, смело я въвеждайте!

2 коментара: